Interpretă şi traducătoare

Poze traducatoare Wiesbaden si Frankfurt

Datele de contact:

Andresen Gabriele
Interpretă şi traducătoare
romana
E-Mail:  post@tradu.eu
Informare cu privire la siguranţăÎnchide informarea
Vă atrag atenţia asupra unei posibile interceptări greşite a e-mail-lului dumneavoastră pe drumul sau către mine, pe server-ul provider-ului meu de e-mail-uri sau prin accesul de terţi neautorizaţi pe smartphone-ul sau calculatorul meu.
În cazul în care nu doriţi să vă asumaţi acest risc şi consideraţi că informaţiile sau documentele pe care doriţi să mi le transmiteţi trebuie să rămână confidenţiale sau dacă aveţi orice fel de îndoieli cu privire la protecţia datelor dumneavoastră, vă rog să nu-mi trimiteţi e-mail-uri şi să nu-mi comunicaţi adresa dumneavoastră de e-mail, ci să comunicaţi cu mine numai prin scrisoare recomandată.
Telefon: +49/ 172/ 66 47 200
Telefax: +49/ 40/ 280 581 52
CUI-ID: DE85372026917
Protecţia datelor:
Nu se asumă răspunderea pentru conţinutul paginilor web care sunt interconectate cu exteriorul domeniului www.tradu.eu.
Noi nu stocǎm datele cu caracter personal ale vizitatorilor paginii noastre web şi nu plasǎm cookie-uri pe aparatele vizitatorilor paginii noastre web; nu utilizǎm instrumente de analizǎ şi nu plasǎm plug-in-uri social media. Providerul paginii noastre web stocheazǎ datele anonimizate ale vizitatorilor paginii noastre web în aşa-numite Log-Files. Noi nu am nici o influenţă asupra acestei stocări de date. Dacă aveţi intrebări legate de aceasta stocare de date anonimizate şi fără caracter personal, adresaţi-vă vă rog firmei STRATO AG: www.strato.de