Interpretă şi traducătoare

Poze traducatoare Wiesbaden si Frankfurt

Datele de contact:

Andresen Gabriele
Interpretă şi traducătoare
română
E-Mail:  post@tradu.eu
Informare cu privire la siguranţăÎnchide informarea
Vă atrag atenţia asupra unei posibile interceptări greşite a e-mail-lului dumneavoastră pe drumul sau către mine, pe server-ul provider-ului meu de e-mail-uri sau prin accesul de terţi neautorizaţi pe smartphone-ul sau calculatorul meu.
În cazul în care nu doriţi să vă asumaţi acest risc şi consideraţi că informaţiile sau documentele pe care doriţi să mi le transmiteţi trebuie să rămână confidenţiale sau dacă aveţi orice fel de îndoieli cu privire la protecţia datelor dumneavoastră, vă rog să nu-mi trimiteţi e-mail-uri şi să nu-mi comunicaţi adresa dumneavoastră de e-mail, ci să comunicaţi cu mine numai prin scrisoare.
Telefon: +49/ 172/ 66 47 200
Telefax: +49/ 40/ 280 581 52
CUI-ID: DE85372026917
Protecţia datelor:
Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conţinuturile paginilor web care sunt interconectate cu exteriorul domeniului www.tradu.eu.
Nu stocăm datele cu caracter personal ale vizitatorilor paginii noastre web şi nu plasăm cookie-uri pe aparatele vizitatorilor paginii noastre web. Nu utilizăm instrumente de analiză şi nu plasăm plug-in-uri social media. Providerul paginii noastre web stocheaza datele anonimizate ale vizitatorilor paginii noastre web in aşa-numitele fisiere "Log-Files". Nu avem nicio influenţa asupra acestori stocari de date. Daca aveţi intrebări legate de aceasta stocare de date anonimizate şi fără caracter personal, vă rugăm să vă adresaţi firmei STRATO AG: www.strato.de"