Interpretă şi traducătoare

Traducatoare romana Gabriele Andresen 18.07.2023

Interpretă şi traducătoare autorizată şi jurată pentru limba germană, limba franceză şi limba română.

Numele meu este Andresen Gabriele.
Sunt interpretă şi traducătoare autorizată pentru limba română, germană şi franceză si traducere romana germana cu valabilitate pe intregul teritoriu al Germaniei.
Traduceri autorizate germana romana: Îmi exercit profesia îndeosebi în oraşele Frankfurt, Hannover, Rostock, Kiel, Lübeck şi Hamburg. Birou la Hamburg Tribunalele şi poliţia fac apel la serviciile mele pentru a asigura traducerea şi interpretarea simultană şi consecutivă în cursul proceselor, interogatoriilor sau procedurilor de audiere. Autoritatea pentru Afaceri Interne Hamburg, şi Curtea Supremă a Landului Schleswig-Holstein m-au autorizat ca traducătoare şi interpretă pentru limba română, germană şi franceză, dupa ce am susţinut cu succes examenele de rigoare. În plus, dupa aproape 5 ani de studii, terminasem facultatea privată pentru traducători AKAD din Stuttgart susţinând cu succes examenul de stat pentru traducători la Frankfurt. Traducator Bremen, Schwerin, Frankfurt, Wiesbaden, Mainz
Deţin un sigiliu oficial care mă autorizează să efectuez traduceri legalizate în limba română, germană şi franceză.
Ofer următoarele servicii:
Tarife:
Preţurile mele depind de natura şi amploarea cererilor în materie de traducere şi interpretare, preţul meu minim fiind de 40,- de euro.
  • Pentru servicii de interpretariat: Între 60,- şi 100,- de euro/oră sau preţuri pauşale pentru interpretări mai îndelungate plus o îndemnizaţie de deplasare la locul intervenţiei
  • Pentru servicii de traducere de texte de natură juridică, notarială, comercială sau fiscală:
    Între 1,30 şi 2,10 euro pentru 55 de caractere pe rând în funcţie de nivelul de dificultate al textului sursă
  • Pentru traducerea şi legalizarea de documente oficiale ca de exemplu certificate de naştere, certificate de căsătorie, diplome şcolare sau universitare, etc. ofer preţuri unitare situate între 55,- si 90,- de euro, legalizarea fiind inclusă în preţ.
Dacă aveţi nevoie de unul dintre serviciile mele enumerate mai sus, vă rog să nu ezitaţi să mă sunaţi sau să-mi trimiteţi un e-mail cu cererea dumneavoastră, după caz cu textul sursă anexat, ca să vă pot prezenta o ofertă individuală adecvată.
Impressum/Protecţia datelor